XI Български курс по коронарна физиология и физиология на некоронарните съдове 17 и 18 юни 2023 г. в Астория Гранд Хотел, гр. София

Уважаеми колеги, скъпи приятели,

От името на Организационния комитет, имам удоволствието да Ви поканя да вземете участие в XI Kурс по коронарна физиология и физиология на некоронарните съдове, който ще се проведе в периода 17 – 18 юни 2023 г. в Астория Гранд Хотел, София.

Вече единадесет години, курсът по коронарна физиология събира водещи български и световни експерти в областта на инвазивната кардиология, неврологията, ангиологията, съдовата хирургия и физиологията, за да дискутират актуални въпроси и иновации.

Освен обзорни доклади по горещи теми в коронарната физиология и интервенционално лечение на пациентите, ще бъдат представени нови научни разработки и интересни случаи от клиничната практика, изнесени от изтъкнатите наши и международни специалисти. По традиция, в програмата е включена интердисциплинарана сесия, в която водещи специалисти от други клинични специалности ще представят своя опит.

Сесията по образна диагностика в кардиологията ще бъде изнесена от изтъкнати специалисти в областта.

Акцент в тазигодишното издание на курса ще бъдат лекциите на тема анатомия, физиология и патоанатомия на сърдечно-съдовата система от вътреутробния период, детска възраст и възрастни пациенти, с вродени и придобити малформации. Своя авангарден опит в тази област ще представят учени от САЩ, Великобритания и България.

Това определи и мотото на тазгодишния курс: “Коронарна физиология през целия човешки живот“

Програмата има за цел да подпомогне младите специалисти, като съчетава лекции, дискусии и практически сесии. Отново ще има викторина с награди!

По традиция, представяме клинични случаи на живо от Аджибадем Сити Клиник Токуда Хоспитал. Този панел предизвиква изключителен интерес и предоставя възможност на участниците да дискутират и задават въпроси на опериращите в реално време

Програмата включва и съпътстваща изложба на фармацевтични и инструментални фирми, които представят своите актуални постижения.

Курсът се провежда под егидата на Българско дружество по интервенционална кардиология.

Искрено се надяваме, че ще приемете поканата ни за участие.

За регистрация можете да посетите платформата на събитието ТУК.

Очакваме Ви!

Проф. Пламен Гацов

Председател на Организационния комитет

Проф. Добрин Василев

Председател на Българското дружество по интервенционална кардиология

Коментирай

Твоят имейл остава защитен и няма да бъде публикуван никъде.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy