Български курс по бифуркации и комплексни коронарни интервенции 26-28 януари 2024 г

Уважаеми колеги,

 

Имаме удоволствието да Ви поканим на следващото издание на Български курс по бифуркации и комплексни коронарни интервенции, който ще се проведе в периода 26-28 януари 2024 г. в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда, София.

12-ият курс е хибридно събитие, което дава възможност за присъствено и онлайн участие, като по този начин ще удовлетвори предпочитанията както на участниците от България, така и на тези по целия свят, които се интересуват от бифуркации. По традиция се радваме на участието на около 120 български и чуждестранни делегати. Участието е без такса правоучастие, което отразява нашата ангажираност към свободно и непрекъснато споделяне на знания.

Курсът ще посвети своето внимание преди всичко на Drug-eluting stents (DES) REVOLUTION IN PCI – новостите, които са се появили в последните години. Бихме искали да отбележим, като основен фокус на Курса, 20-годишнината от въвеждането на DES в клиничната практика в резултат на първите клинични изпитвания.

Програмата ще включва научна сесия, посветена на историческото развитие на DES с цел да разкрие специфичните особености на всички аспекти на технологията DES.

Курсът също така ще направи обзор на въздействието на DES технологията върху развитието на коронарната ангиопластика, оптимално поставяне на DES,  неуспешно имплантиране на DES, предиктивни фактори, диагноза и лечение. 

Програмата ще бъде водена от експерти и изтъкнати лектори от водещи институции от целия свят. Нашата бъдеща аудитория включва кардиолози и по-специално интервенционални кардиолози, съдови хирурзи, както и други медицински специалисти.

Научната програма ще включва множество лекции, представящи последните достижения, дебати и случаи на живо на теми от актуален клиничен интерес. Курсът предстои да се превърне в платформа за обучение, споделени знания и научен пробив.

Не бихме могли да предложим курс на световно ниво и богата научна програма без подкрепата на партньорите ни от индустрията – нашите спонсори и изложители, с които ще имате възможност да се срещнете и да се запознаете на място с новостите в индустрията.

Официален език на събитието е английски език.

За повече информация: https://cmebg.com/en/sabitia/bbc-2024/

Очакваме с нетърпение да Ви приветстваме на 12-и Български курс по бифуркации и комплексни коронарни интервенции!

Искрено Ваши,

 

Yves Louvard MD                            Robert J. Gil MD, PhD

Почетен директор                        Почетен директор

 

Проф. Добрин Василев               Доц. Валери Гелев                        Д-р Николай Стоянов

Директор на курса                        Директор на курса                        Директор на курса

Коментирай

Твоят имейл остава защитен и няма да бъде публикуван никъде.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy