11-и Български курс по бифуркации и комплексни коронарни интервенции, 27-29 януари 2023 г.

Уважаеми колеги,

Имаме удоволствието да Ви поканим да станете част от 11-и Български курс по бифуркации и комплексни коронарни интервенции, който ще се проведе в периода 27-29 януари 2023 г. в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда, София.

11-ият Курс ще се проведе в хибридна форма с възможности за присъствено и онлайн участие. Надяваме се, че повечето от Вас ще изберат да се присъединят на място, тъй като събитията на живо остават предпочитани от медицинските специалисти дори и в тези трудни времена. По традиция се радваме на участието на около 120 български и чуждестранни делегати. Такса правоучастие не се заплаща.

За BBC 2023 избрахме КАЛЦИЕВИ ОТЛАГАНИЯ В КОРОНАРНИТЕ АРТЕРИИ като основна тема – влияние върху изхода на заболяването, начини на лечение и нови възможности.

Ще включим три сесии в рамките на научната програма – епидемиология, патоанатомия и патофизиология на калция, образни методи за визуализация на разпространението на калций в коронарните съдове и, разбира се, развитие и актуални начини на лечение.

По традиция сме поканили изключителни лектори, които ще разгледат основните проблеми през призмата на техния огромен опит и ще задълбочат познанията на участниците относно методите за откриване и правилно лечение на коронарни калцирани лезии.

Ще можем да се насладим на случаи на живо, както и на презентации на базата на медицински случаи на нашите лектори, които още повече ще повишат значимостта на събитието. Това ще даде възможност на участниците да дискутират детайлите с най-добрите експерти в уютната атмосфера на Курса.

Курсът ще предложи интензивна научна програма, която би била възможна единствено с подкрепата на нашите лоялни партньори – спонсори и изложители.

Очакваме с нетърпение да Ви приветстваме на 11-и Български курс по бифуркации и комплексни коронарни интервенции!

Актуална предварителна програма може да намерите на платформата на събитието ТУК.

Искрено Ваши,

 

 

Yves Louvard MD                            Robert J. Gil MD, PhD

Почетен директор                        Международен директор

 

Проф. Добрин Василев               Доц. Валери Гелев                        Д-р Николай Стоянов

Директор на курса                        Директор на курса                        Директор на курса

Коментирай

Твоят имейл остава защитен и няма да бъде публикуван никъде.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy