XI Конгрес по интервенционална кардиология

Уважаеми колеги,

 

От името на Организационния комитет и лично от свое име, имам удоволствието да Ви поканя да участвате в XI Конгрес по интервенционална кардиология, който ще се състои в периода 9-12 ноември 2023 г. в Гранд Хотел Милениум, гр. София.

Всички знаем, че интервенционалната кардиология, като една от най-динамичните области в медицината, продължава да се развива. Националният конгрес по интервенционална кардиология традиционно е форум, който дава възможност да поддържаме клиничната си практика на най-високо ниво, да се запознаем с актуалните новости и тенденции в областта, както и да развиваме общността.

Акценти в програмата на конгреса тази година са „Лечение на структурни сърдечни заболявания – съвременно ниво на развитие“, „Комплексни коронарни интервенции – възможностите ни през 2023 г.?“ и „Образна диагностика за интервенционални кардиолози“. Разбира се, традиционно, програмата ще включва сесия, представяща собствен опит, случаи на живо, съпътствани от важни дискусии, фирмени симпозиуми и др.

Националният конгрес по интервенционална кардиология винаги бива съпътстван от богата индустриална изложба с научна цел. Изложбата е съществена част, допълваща научната цел на конгреса и предоставяща възможност на всички нас да получим най-актуална и компетентна информация за нововъведенията в индустрията.

За 11-то издание на конгреса сме избрали хибридна форма на организация, с възможности за присъствено и онлайн участие, за да дадем възможност на повече хора да участват.

Очакваме Ви в София!

За актуална информация и програма:

https://cmebg.com/sabitia/xi-interventional-congress/

 

С уважение,

Проф. Добрин Василев /Председател на БДИК/

 

Коментирай

Твоят имейл остава защитен и няма да бъде публикуван никъде.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy