15 – 16 Юни – Prepare for the journey to BTK

Уважаеми колеги,
Д-р Гелев /Началник отделение Инвазивна кардиология/ – УМБАЛСМ “Пирогов”, Дружеството по ендоваскуларна терапия и БИОТРОНИК България ЕООД и с подкрепата на Българското дружество по интервенционална кардиология, имат удоволствието да ви поканят на първия по рода си в България практически курс за ендоваскуларно лечение на артериите под коляното “BTK Academy”.
Събитието ще се състои на 15 – 16 юни 2012 г. в УМБАЛСМ Пирогов.
Целта на “BTK Academy” е в няколко последователни модула, лекари от различни специалности с интерес в областта на ендоваскуларното лечение да придобият теоретични и практически умения, черпейки от опита на водещи специалисти от България и чужбина.
Интерактивното обучение ще включва обсъждане на реални клинични случаи и представяне на случаи на живо (включително в ангиографската зала) с възможност в реално време да се поствят въпроси към оператора.
В Модул I: Prepare for the journey to BTK – в ще се разгледат класификацията, индикациите и различните видове лечение на заболяванията на артериите на долните крайници, подготовка на пациента и залата за интервенция, видовете съдов достъп, усложнения и др.
За повече информация относно Регистрацията и събитието: +359 884 092 528

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy